Zaterdag werd bekend dat niet Sanne Wallis de Vries of Jochem van Gelder 'de mol' was, maar acteur Thomas Cammaert. Hij voelt zich door Wie is de Mol een 'internationale superster', zo vertelt de saboteur in AD.

Article continues after the ad

Burgers' Zoo 

"Vorige week was ik in Burgers' Zoo in Arnhem en daar bleek ik vooral zelf een attractie, als een van de dieren in een kooi die constant op de foto moest", zegt de 32-jarige musicalacteur. "Vooral die blikken van al die kinderen. Alsof ze Justin Bieber zagen", zegt Thomas in AD

Droom

Voor Thomas kwam werkelijk een droom uit: "Ik wilde de fans een te gek seizoen geven. Volgens mij is dat gelukt. Dit moest ook mijn vetste rol als acteur ooit worden", blikt Thomas terug. 

Dubbel gevoel

Thomas geniet nog na van alle complottheorieën. "Al die verdenkingen, schitterend! Mensen zien in een blaadje aan een boom al een aanwijzing." Toch had het Thomas niet lang genoeg kunnen duren. "Ik ben opgelucht dat alles zo goed is gegaan, maar ik vind het ook ontzettend jammer dat het voorbij is. Het had van mij serieus nog 80 afleveringen mogen duren", vertelt hij in AD. Thomas hoopt daarom de vruchten te kunnen plukken van zijn bekendheid bij het grote publiek. "Ik zou best willen presenteren op tv. Dat zou ik te gek vinden!"

 

IK BEN DE MOL! En Sanne vindt er wat van... #wieisdemol #widm styling @tommydriessen @thekooplesofficial

Een bericht gedeeld door Thomas (@thomascammaert) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: AD