Estelle Cruijff moest maandag voor de rechter verschijnen waar ze oog in oog stond met haar ex, zakenman Jacques Parson (onder meer eigenaar van de See Buy Fly-winkels op Schiphol). De reden? Hij eist een paar miljoen van haar haar.

Het financiële conflict is ontstaan omdat Cruijff met geleend geld van Parson een huis van meer dan een miljoen euro kocht.

Article continues after the ad

Maandelijks bedrag

Nu de twee uit elkaar zijn, wil hij geld zien. Volgens haar ex-vriend hebben de twee indertijd de afspraak gemaakt dat Cruijff maandelijks 6000 euro zou terugbetalen, zij ontkent dit in alle toonaarden en is dan ook verrast dat hij geld van haar eist.

Twee miljoen

Parson liet aan de rechter weten dat hij twee miljoen euro wil vangen. Dat is het bedrag van de aankoop van het huis in Amsterdam-Zuid plus de achterstallige rente. 

Te hoog bedrag

Maar volgens de rechter is dit bedrag ietwat aan de hoge kant. Wel vindt de rechtbank dat Cruijff het aankoopbedrag van 1,2 miljoen euro moet terugbetalen. Hoe ze dat moet doen?

Huis op Ibiza

Haar huis op Ibiza (waarde van 700.000 euro) verkopen en op zoek gaan naar een nieuwe financierder die de restschuld op zich neemt. Lukt dat niet, dan zou in het uiterste geval haar woning in Amsterdam in de verkoop moeten. 

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.