Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans kregen in korte tijd drie kinderen. De actrice koestert haar gezin, al geeft ze eerlijk toe het niet eenvoudig te vinden om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. En dan óók nog een aantrekkelijke echtgenote te zijn.

Huisje, boompje, baby... Ooit wilde acteur Daan Schuurmans (46) dat met actrice Jennifer Hoffman (37). Ze waren zelfs al verloofd. Maar nadat Daan verliefd was geworden op collega Bracha van Doesburgh (37) verdwenen de trouwplannen na een relatie van zes jaar als sneeuw voor de zon. Met Bracha stapte Daan wél in het huwelijksbootje. De bruiloft vond plaats in de zomer van 2011, waarna begin 2013 dochter Sophia het levenslicht zag, gevolgd door tweeling Kees en Boris in september 2015. In de tussentijd waren Bracha en Daan verkast van hun bovenwoning in Amsterdam-Zuid naar een riant gezinshuis met tuin in Haarlem.

Article continues after the ad

Uitputtend

Hoewel Bracha enorm geniet van het moederschap, moet ze bekennen dat het hebben van drie jonge kinderen behoorlijk uitputtend is. In Viva vertelde ze onlangs: ‘Weinig slaap doet niet veel goeds voor mijn humeur. En aangezien de tweeling nog steeds niet doorslaapt... Soms liggen we ’s nachts naast elkaar in bed te mopperen. Ga jij er maar even uit... Nee, ik ben net al geweest. Heel kinderachtig natuurlijk, maar ja, dat dóét slaapgebrek met je. Je krijgt een korter lontje, raakt sneller geïrriteerd. Toen de jongens er net waren, zaten we echt weleens tegen gekte aan. Weinig slaap, wel werken, het is niet altijd makkelijk. (...) Daan en ik proberen alles zo goed mogelijk te verdelen: ben ik druk met werk, dan is hij meer thuis bij de kinderen en andersom.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders