Radiomaakster Fien Vermeulen (28) krijgt een flinke klap te verwerken. De radio-dj is zelf al zeven jaar schoon van kanker, maar nu heeft haar moeder deze diagnose gekregen. Op Instagram plaatst ze volgens haar de 'pijnlijkste en mooiste foto' die ze heeft. "Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn", aldus Vermeulen.

De afgelopen weken waren een achtbaan voor de nieuwslezeres van Qmusic. "Wat ben ik trots op ons gezin dat we het nog steeds samen doen", schrijft ze bij een foto in het ziekenhuis. "Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen."

Article continues after the ad

Steun en toeverlaat

De moeder van de radiomaakster heeft een grote steun aan haar dochter, omdat zij precies wat haar moeder doormaakt. "Gelukkig is er ook zoveel liefde, en vertrouwen. Blij dat ik je hand kan vasthouden zoals jij altijd bij mij deed en nog steeds doet." Ook vertelt ze dat ze het moeilijk vindt om dit bericht te delen, maar ze graag een voorbeeld wil zijn voor haar volgers. Ze laat weten elke dag mooie, maar verdrietige verhalen te krijgen in haar inbox. "In de eenzaamheid die met kanker of ander verdriet gepaard gaat, hoort ook verbinding", schrijft ze. "De eenzaamheid is er, maar daar ben je nooit alleen in. Er is altijd iemand met wie je dat samen kunt voelen, al is het maar door iets te vertellen."

Relatie

Fien Vermeulen had een relatie met Radio 538-dj Igmar Felicia (29) met wie ze van 2017 tot en met 2018 het radioprogramma Mattie, Fien & Igmar maakte, samen met Mattie Valk op Qmusic. Vlak voor de bekendmaking van hun relatie viel het luisteraars van Qmusic op dat de twee het wel héél gezellig hadden op de werkvloer. Lange tijd reageerden ze niet op de geruchten, maar toen Igmar de overstap maakte naar Radio 538, kwamen ze eindelijk uit voor hun verliefdheid. Toch hebben de twee begin januari van dit jaar een punt achter hun relatie gezet. Daarbij liet Vermeulen weten 'dankbaar te zijn voor de leuke herinneringen en enorme liefde' en dat 'liefde soms loslaten is'.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De pijnlijkste en mooiste foto die ik heb. De afgelopen weken waren weer diezelfde rollercoaster, maar wat ben ik trots op ons gezin dat we het nog steeds samen doen❤ Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen. Ik haar angsten, de gevoelens van eenzaamheid en verwijdering maar ook de kracht - zij mijn machteloosheid. Gelukkig is er ook zoveel liefde, en vertrouwen. Blij dat ik je hand kan vasthouden zoals jij altijd bij mij deed en nog steeds doet. Ik krijg dagelijks verdrietige maar ook mooie verhalen van jullie in mijn DM. Fucking eng en kwetsbaar om dit te delen, want dan voelt het opeens heel echt en is het van iedereen. Maar jullie delen ook. En dat vind ik belangrijk, en mooi. Sociale media. Verhalen kleuren het leven. Wat ik wil zeggen: in de eenzaamheid die met kanker of ander verdriet gepaard gaat, hoort ook verbinding. De eenzaamheid is er, maar daar ben je nooit alleen in. Er is altijd iemand met wie je dat samen kunt voelen, al is het maar door iets te vertellen. Dus blijf dat doen! Klinkt heel zwaar, maar eigenlijk is het vooral heel erg liefdevol. Maak er zoals elke dag, de mooiste dag van vandaag 🌟

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.