Dionne Stax weet sinds kort dat haar moeder ziek is. Iets waar de presentatrice openhartig over praat in een interview met Jan Magazine.

'Van mij mag het jaar 2020 wel over zijn', aldus de presentatrice. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Wat was 2020 voor een jaar voor jou?’ vroeg @nathaliehuigsloot mij op een maandagmorgen in een café in Amsterdam. Tsja, stamelde ik, bewogen... Het werd een gesprek over de liefde, die soms zo mooi kan zijn en soms veel pijn doet. Over vriendschappen en steun uit onverwachte hoek. En over mijn lieve, dappere moeder van wie ik zielsveel houd ❤️ Deze maand te lezen in het decembernummer van @janmagazinenl. En dan mocht ik ook nog eens een gave shoot doen in peaky blinder stijl met de geweldige @rogerneve. Daar zal ik later nog foto’s van posten. Dank @janmagazinenl, dank aan het fantastische team onder wie @lindagumusgerritsen voor de styling en @elisehaman voor haar en make-up. Ik heb er onwijs van genoten!

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Pijn

De 66-jarige moeder van Dionne blijkt een cyste in haar buik te hebben en meerdere kwaadaardige plekjes. Daardoor moet ze chemotherapie ondergaan. Dionne besloot in de corona-tijd de zorg voor haar moeder op zich te nemen. Iets wat voor de presentatrice zwaar was, want ze mocht haar moeder niet aanraken.

Infectie

Stax: 'Nadat mijn moeder was geopereerd en weer naar thuis mocht, kwam er een infectie overheen. Dat begon 's nachts. Mijn zus was vanuit Barcelona overgekomen, de hele nacht zaten we samen aan mijn moeders bed. Ze had echt zo'n pijn. Ze probeerde zich nog wel een beetje sterk te houden, maar ze kon niet liggen, niet zitten.'

Article continues after the ad

Gezond 2021

Gelukkig is haar moeder nu aan de betere hand. 'Ik hoop dat we eind dit jaar met de familie bij elkaar kunnen zijn en kunnen proosten op een heel gezond 2021', aldus de presentatrice. 

Bron: Jan Magazine Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.