Hoewel Lil' Kleine (26) lang geen contact had met zijn moeder, wil zij toch wat kwijt over de storm aan nieuws rondom haar zoon. Babette Verhoef laat op Facebook weten wat zij van de hele situatie vindt.

Platenlabel Top Notch gaf pas vijf dagen nadat het nieuws over de vermeende mishandeling naar buiten kwam een verklaring. Eigenaar Vincent Patty ging op Instagram niet inhoudelijk in op de zaak. Hij beklemtoonde dat de verantwoordelijkheid van het label ligt bij de artiesten en hun families, 'zeker waar het privésituaties betreft'.

Parool

Volgens journaliste Jill Mathon beschermen ze zo 'giftige mannen', zo laat ze weten in een open brief aan het platenlabel in het Parool. Ook de moeder van de rapper zelf heeft hier wel iets over te zeggen. Op Facebook reageert ze op het stuk en Babette laat weten: 'Niet leuk om je kind een giftige man genoemd te zien worden, maar wel een goed kritisch stuk op de ‘verklaring’ van Top Notch.'

Geen goede band

Hoewel de band Lil' Kleine en zijn moeder sinds de geboorte van zoontje Lío iets beter zou zijn geworden, lopen ze nog steeds niet de deur bij elkaar plat. De twee hadden dan ook jarenlang geen contact.

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.