Op 80-jarige leeftijd is Gerda, de moeder van illusionist Hans Klok, overleden. Dit bevestigd de illusionist aan De Telegraaf. Zijn moeder was al een lange tijd ziek.

De moeder van Hans leed al enkele jaren aan de ziekte Alzheimer. Toch was haar dood onverwacht voor de familie. Hans laat aan De Telegraaf weten dat hij bij zijn vertrek naar Las Vegas al rekening hield met de gezondheid van zijn moeder. "Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien, en dat blijkt nu dus ook het geval. Helaas is het niet anders."

Article continues after the ad

Dromen
Hans: "Maar zij vond altijd dat ik mijn dromen achterna moest jagen. Ik had nú de kans naar Las Vegas te gaan. Het was nu of nooit en mijn moeder zou niet hebben gewild dat ik het voor haar had gelaten. Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook, zei ze altijd.”

Terugblik
Afgelopen september stond Hans op social media nog stil bij de 80ste verjaardag van zijn moeder, die zij door haar ziekte zelf niet meer bewust heeft kunnen meemaken. "Ze was een goeie moeder voor mij en mijn lieve broer Wouter en je kon vreselijk met haar lachen. Gelukkig heeft ze een vrolijke vorm van die vreselijke ziekte; van de 50 verschillende soorten zijn er twee vrolijk."

 
Uitvaart
De uitvaart is waarschijnlijk vrijdag of zaterdag en Hans zal er alles aan doen om hierbij te zijn. “Er is hier gelukkig alle begrip voor dat ik even naar Nederland op en neer wil voor het afscheid.”

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws & Shownieuws | Beeld: Peter Smulders