Glennis Grace en haar moeder hebben inmiddels een goede band, maar dat was vroeger wel anders. Sterker nog: de twee hebben elkaar een aantal jaar niet gesproken of gezien.

In Rooijakkers over de vloer vraagt Art Rooijakkers aan de moeder van Glennis de relatie met haar dochter te beschrijven. 'Goed', vertelt ze. 'Beter geworden.' Glennis is het daarmee eens.

Heethoofden 

'We waren allebei best wel heethoofden', gaat haar moeder verder. 'Dat botst natuurlijk', laat Glennis zelf weten. 'Ze zeggen dat als je veel op elkaar lijkt, je veel botst', aldus de moeder van de zangeres.

Botsen

Art vraagt zich dan wel af hoe het 'botsen' uiteindelijk is opgehouden. 'We hebben een poos elkaar niet bekeken, lachen ze beide. 'En dat wil je niet meer. Dat doet zoveel pijn. Dat wil je niet.' Ook Glennis heeft er geen fijne gevoelens over. 'Nee dat was niet een hele fijne periode.'

Article continues after the ad

Dichter bij elkaar

Rooijakkers is verbaasd en wil graag weten hoelang deze periode van niet spreken heeft geduurd. '3 à 4 jaar', aldus Glennis. 'Ik zeg wel altijd, soms moet je gewoon even uit elkaar gaan voor een langere periode om weer dichter bij elkaar te komen. En ik denk dat dat bij ons wel het geval is geweest.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.