Het lijkt de serie Modern Family wel. Zo te zien kunnen Sylvie, haar verloofde Niclas en ex Rafael met en zijn vriendin  Estavana het goed met elkaar vinden. 

Ze zijn allemaal in Denemarken voor de eerste voetbaltraining van Damián in Esbjerg.

Prof

Dat is te zien in de stories op Instagram van Sylvie. Ze is haar zoon Damián achterna gereisd die zijn droom in Denemarken hoopt waar te maken: profvoetballer worden net als zijn vader Rafael.

Article continues after the ad

Emotioneel voor Sylvie

Lastig voor Sylvie omdat haar zoon dus bij zijn vader gaat wonen. Hij woont samen met Estavana en hun dochter Jesslynn in Denemarken. Niet alleen Sylvie is naar Denemarken gekomen, ook aanstaande man Niclas is meegekomen. Zij werden samen met Rafael en Estavana gespot bij een appartement. Bekijk hier de beelden.

In de voetsporen van papa

Sylvie heeft het moeilijk met het feit dat Damián gaat verhuizen, maar na goede gesprekken probeert ze het te accepteren. 'Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel. We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken. Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel'. aldus Sylvie.

Bron: Instagram/Show Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.