‘Ik heb niet veel zelfvertrouwen,’ zegt Ella (21), de excentrieke stiefdochter van Kamala Harris, de vicepresident van Amerika. Opmerkelijk genoeg zette ze onlangs wel haar handtekening onder een contract met een groot modellenbureau. Dat Ella nu furore kan maken als model heeft ze te danken aan haar befaamde stiefmoeder.

Vóór de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris had niemand gehoord van Ella Emhoff. Daar is nu verandering in gekomen! Ella is de stiefdochter van Kamala en kennelijk viel haar excentrieke voorkomen tijdens de inauguratie dusdanig op, dat het wereldwijd bekende modellenbureau IMG Models, waar ook topmodellen als Gisele Bündchen, Brooke Shields en Gigi Hadid onder contract staan, haar een lucratief aanbod deed. Dat Ella niet aan ontharen doet en een groot fan van tatoeages is, maakt de baas van het modellenbureau kennelijk niet uit. ‘Ella belichaamt de hedendaagse tijd,’ spreekt hij lovend over haar. ‘Het gaat tegenwoordig allang niet meer om vorm, maten of geslacht. Het gaat om wat iemand uitstraalt en Ella straalt een bepaalde vrolijkheid en durf uit.

Article continues after the ad

DOOR: KYRA RUTGERS | FOTO’S: GETTYIMAGES, INSTAGRAM

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.