Het zou niet goed gaan met het modebedrijf van Victoria Beckham. De onderneming van 'Posh' leed sinds de oprichting in 2008 al een verlies van 46 miljoen pond, omgerekend ruim 53 miljoen euro. Dat meldt The Daily Mail.

Financieel deskundigen zeiden eerder deze maand dat er "aanzienlijke twijfel" is of het bedrijf kan voortbestaan. Ze stellen tegen de krant dat er snel veel geld bij zal moeten om de zaak draaiende te houden.

Article continues after the ad

Jurken

Victoria Beckham begon haar naar zichzelf benoemde modelabel met de verkoop van een kleine collectie jurken. Al snel groeide de onderneming, die momenteel bekendstaat om kleding, handtassen, jassen, schoenen en accessoires. Veel beroemdheden dragen spullen van de voormalig Spice Girl.

Hulp van David Beckham

Het is niet de eerste keer dat het label van Victoria, dat sinds 2008 bestaat, slechte tijden meemaakt. Ook in 2016 was er sprake van forse verliezen. Echtgenoot en voetballen David Beckham pompte maar liefst 27 miljoen euro in het bedrijf om het hoofd boven water te houden. Een lief cadeau, maar de gift van Beckham wist het tij niet te keren. Het modelabel maakt dus nog steeds geen winst. 

Zo moest Victoria in 2019 haar chauffeur en bloemist ontslaan omdat het label een verlies van 14 miljoen euro leed. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress