Miss Montreal vierde vrijdag weliswaar het vijftienjarig bestaan van haar carrière, de zangeres benadrukt ook dat het 'extra moeilijk' is om 'heel lang te blijven'. Dat vertelde de 37-jarige Miss Montreal, wier echte naam Sanne Hans is, zondag in RTL Boulevard.

'Echt iedereen popt nu uit de grond', vertelt Miss Montreal. 'Antoon, Flemming, Meau, S10. Om in deze tijd heel lang te blijven is extra moeilijk. Je hoort wel vaak van: jij kan nog wel dertig jaar mee, maar ik ben niet zo', aldus de zangeres. 'Ik zal me altijd druk blijven maken over of iedereen mij nog wel leuk vindt. Ik denk dat dat bij mij hoort en mijn drive is.'

Hits

Miss Montreal is pas echt zichzelf wanneer ze nummers zingt die populair zijn bij het publiek. 'Als ik een echte hit heb, zoals Wish I Could. Dan is het gewoon elke keer raak.' Ze scoorde eerder ook hits met liedjes als Just A Flirt, Hoe, Being Alone At Christmas en Door De Wind.

'Je bent bang dat mensen je vergeten'

Door de coronapandemie heeft ook Miss Montreal maandenlang niet kunnen optreden. De 37-jarige zangeres heeft het spelen gemist, maar had vooral last van de angst dat het publiek haar in die tijd zou vergeten. 'Je bent bang dat de mensen je vergeten. Ik heb daar het meeste last van gehad', zei Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, vorig jaar in de aflevering van het AVROTROS-programma Volle Zalen.

Article continues after the ad

De zangeres scoorde afgelopen jaar een enorme hit met Door De Wind, een cover van een nummer van Stef Bos die ze zong in de show Beste Zangers. 'Ik dacht: nu gaan we. Als je dat dan niet kunt doen door corona, zakt die piek ook weer in.'

Bron:ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.