Zonder het aan iemand te vertellen, deed Mirella van Markus een ultieme poging om zwanger te raken, terwijl haar was meegedeeld dat dit onmogelijk zou zijn. Haar geheim onthulde ze echter wel aan een bekende zangeres toen die bezig was aan haar laatste uren... 

In november 2017 beviel Hart van Nederland-presentatrice Mirella van Markus van dochtertje Bobbie Sophie Barbara. Een mooi rijtje namen, waar een ontroerend verhaal achter schuil blijkt te gaan. En dat heeft weer alles te maken met het tragische overlijden van The Voice of Holland-ster Barbara Straathof (41), iets meer dan twee jaar terug. ‘Barbara was een heel goede vriendin van mij en mijn vrouw Claudia,’ vertelt Mirella aan Story. ‘Haar partner Chantal nog steeds. In 2016 waren Barbara en Chantal bij ons voor de paasbrunch. Barbara voelde zich al een tijdje niet lekker en had zich laten onderzoeken in het ziekenhuis. De uitslagen zouden een paar dagen later komen. Ze zei nog: Ik zal toch geen kanker hebben? Eigenlijk zei ze het toen nog een beetje grappend. We weten allemaal wat er daarna is gebeurd.’ Barbara kreeg te horen dat men niets meer voor haar zou kunnen doen en overleed in december van hetzelfde jaar. In de periode dat Barbara haar oneerlijke strijd tegen kanker voerde, was Mirella bezig om zwanger te raken. Zij en Claudia hadden toen al dochtertje Sammie, die door Claudia ter wereld was gebracht. Mirella had inmiddels te horen gekregen dat het voor haar waarschijnlijk onmogelijk zou zijn om kinderen te krijgen. In eerste instantie legde ze zich neer bij dat lot. Later voelde ze naar eigen zeggen echter een innerlijke stem die haar zei dat ze het zichzelf nooit zou vergeven als ze niet nog een ultieme poging zou wagen. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders