Aan een nieuwe relatie moest supermodel Miranda Kerr (34) niet denken nadat haar roerige huwelijk met drankorgel Orlando Bloom was gestrand. Maar haar ontmoeting met Snapchat-oprichter Evan Spiegel bracht daar snel verandering in!   

'Ja, Miranda krijgt een baby,’ liet de woordvoerder van het Australische model recentelijk weten. Wanneer de kleine wordt verwacht, werd niet meegedeeld. ‘Maar het kindje is héél welkom.’ Lange tijd dacht Miranda dat liefdes- en gezinsgeluk niet voor haar waren weggelegd. Haar modellencarrière mocht dan als een speer gaan, haar privéleven zag er belabberd uit. In de liefde wilde het maar niet lukken, tot- dat ze Orlando tegenkwam. Nadat ze in 2010 waren getrouwd en in 2011 zoon Flynn werd geboren, pakten zich echter al snel donkere wolken samen boven het stel. Orlando was vaker in de kroeg te vinden dan thuis. Miranda klaagde: ‘Ik kan er niet meer tegen. Orlando heeft een drankprobleem. Vaak is hij zo ladderzat dat hij een black-out krijgt. Als hij heeft gedronken, wordt hij een totaal andere man.’ Na drie huwelijksjaren pakte Miranda haar koffers.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.

Beeld ANP

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders