In 2010 werd bekend dat tv-eindredacteur Leonie Kragt de minnares was van de zeventien jaar oudere Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever veroverde het hart van de mooie blondine met goedkeuring van zijn vrouw Jacqueline, met wie hij een open huwelijk had; eerder had Peter al een buitenechtelijke relatie met schrijfster Susan Smit.

Article continues after the ad

Zwanger

Toen Leonie op enig moment zwanger raakte, zong het in de wandelgangen rond dat viriele Peter de vader was. Wat een geruchtmakende zaak had kunnen worden, werd dat echter niet: Leonie zou gebruik hebben gemaakt van een zaaddonor, uit haar homo- seksuele entourage.

Ja-woord

Vorige week werd officieel een punt gezet achter haar verleden met Peter, want Leonie gaf haar jawoord aan fotograaf Roland Reinders, die ze al 23 jaar kent. Na lange tijd kwamen ze elkaar weer tegen en sprong de vonk over tussen hen. Onlangs trouwde ook Susan Smit met journalist en schrijver Onno Aerden, waarmee de bekendste minnaressen van Peter R. de Vries nu definitief uit zijn bellijst geschrapt kunnen worden... als de twee dames zelf tenminste niet óók een open huwelijk hebben!

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.