Leontine Borsato zal met weemoed afscheid nemen van de dubbele, voormalige echtelijke villa in Blaricum, waar ze jarenlang met Marco en hun kinderen Luca, Senna en Jada woonde. Het ooit oneindig lijkende geluk was tragisch genoeg het huis uit vóór Leontine. Maar dat neemt niet weg dat de nog altijd beeldschone oud-presentatrice er toch de nodige fijne jaren doorbracht.

Nu hun miljoenenhuis met privézwembad in de stille verkoop een nieuwe eigenaar vond en Marco zoals Story onlangs kon onthullen in zijn geboortestad Alkmaar een uiterst discreet gesitueerd penthouse aankocht, is het de beurt aan Leontine om te verhuizen. Dat doet ze naar de fraaie rechterhelft van een twee-onder-een-kap, niet ver van haar huidige huis. De aan een rustige laan gelegen woning met een maandhuur van 3.950 euro, is een waar paradijsje voor een ieder die opnieuw moet beginnen!

Ideale behuizing

Het huis van 203m2 telt vier ruime slaapkamers, een moderne open keuken met kook-eiland, parket in een breed visgraatmotief en een riante tuin van maar liefst 525m2 op het zonnige zuidwesten én een verrassing: een vrijstaand houten chalet met nog eens twee slaapkamers en een badkamer, dat door de vorige bewoners gebruikt werd als woning voor de au-pair. Voor Leontine echter een ideale behuizing voor bijvoorbeeld oudste zoon Luca; de jongste twee kunnen dan gezellig bij Leontine in het hoofd-verblijf wonen. Die situatie hadden ze ook in hun oude huis en dat maakt de overstap naar ‘het nieuwe normaal’ na de echtscheiding iets minder beladen.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.