Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij 'trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie'.

'Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert', schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

Article continues after the ad

'Hoezo plussize'

'Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is🙄🙄', schrijft een volger. 'Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size! 👌🏻!', zegt een ander. 'De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! ❤️', is ook een reactie.

Ingestort

Miljuschka heeft net een dag eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is 'een beetje ingestort' en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders