Miljuschka Witzenhausen verlaat woensdag na 4,5 jaar haar vrijgezellenflatje in Amstelveen om te gaan samenwonen op de woonboerderij die ze met haar vriend Philip aan het verbouwen is. 'Ondanks dat ik heel veel zin heb in ons nieuwe avontuur moest ik vandaag even huilen toen ik om me heen keek', schrijft ze op Instagram. 'Dank je wel lief huis voor je geborgenheid en steun.'

'Een paar jaar geleden stond ik na mijn scheiding met twee kids op straat', begint de culinaire presentatrice haar relaas. Ze had als alleenstaande moeder moeite een nieuwe woning te vinden, omdat ze geen inkomensgegevens kon opgeven. Ze woonde tijdelijk bij haar moeder, maar die situatie kon niet lang duren.

Article continues after the ad

Woning

'Met hulp van heel veel mensen kon ik in deze woning terecht. Waar ik mijn studio in bouwde, de ballen uit mijn broek werkte, een thuis had voor mijn gezin, de liefde weer opbloeide, we uit onze voegen groeiden en ik mezelf terug vond', vat Miljuschka samen.

Boerderij

Miljuschka verhuist naar een boerderij om te gaan samenwonen op het platteland. In een vlog houdt ze de vorderingen van de verbouwing van het kookparadijs bij. Miljuschka wil op de boerderij een keuken bouwen waar ze met haar vriend, die videoproducer is, kookprogramma's kan maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram