Miljuschka Witzenhausen Holleeder

Miljuschka Witzenhausen is niet vies van een beetje bloot op Instagram. De presentatrice gaat ook nu weer uit de kleren en showt haar waanzinnige lijf in dit prachtige kiekje.

Poserend op een stoel kijkt Miljuschka zwoel de camera in. Maar wat ze ging doen in dit pakje? Nou, gewoon haar optrekje een likje verf geven. 'Even een deurtje geschilderd🤪 Ik voel me @flexanl', schrijft de tv-kok bij het pikante plaatje.

Article continues after the ad

Complimenten

Het regent dan ook complimenten voor Witzenhausen onder de foto. 'Altijd makkelijke kleding aandoen bij het schilderen😁', merkt iemand op. Gwen van Poorten reageert: 'Hoppaaaa! Lekker hoor 😍.'

Dieet

Miljuschka vertelde eerder nog in haar column in Flair te willen gaan letten op haar gewicht. Meerdere mensen zouden opmerkingen hebben gemaakt over haar lijn. 'Daarnaast moet ik gaan trainen, wat ik net zo haat als quinoa-gelukzalig-kijkende-fitgirls', schreef ze. 'Desalniettemin ga ik ervoor. Zodat ik daarna van voren af aan kan beginnen en volgend jaar weer stampvoetend voor de sportschool sta.' Nergens voor nodig, want wat ziet ze er fantastisch uit!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram