Presentatrice Miljuschka Witzenhausen verhuist binnenkort naar een boerderij met haar twee kinderen en haar nieuwe vriend Philip, met wie ze gaat samenwonen. Ze kiest voor een leven op het platteland.

'Niet al te ver weg. De stad moet wel in de buurt zijn, anders krijg ik hyperventilatie van de rust en stilte om me heen. Ik moet af en toe even - en niet in het weekend, want dan is het net Venetië - het grootstedelijke leven voelen. Om dan weer snel terug naar mijn stulpje in het groen te gaan', vertelt ze aan Flair, waar ze ook de nieuwe columniste is.

Article continues after the ad

Wonen en werken

'We vinden het fijn om er onze plek van te maken, waar we gaan wonen en werken. Het is een grote boerderij, we gaan er allemaal leuke projecten doen. We zijn in die zin ook echt aan het ondernemen. Laatst was ik er met mijn kinderen en hebben we appels geplukt en peren en walnoten. Als ik ze dan van boom naar boom zie rennen, denk ik: wat een vrijheid. Voor mij is die connectie met eten belangrijk, dus handen in de aarde, kippen die rondlopen, rivierkreeftjes uit de sloot vangen. En ik kan weer een moestuin aanleggen. Daar verheug ik me het allermeest op.'

Lees haar hele column op Flair.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Flair | Beeld: Peter Smulders