Miljuschka is niet vies van een beetje bloot. Zo deelde ze al eerder foto's via social media die niets aan de verbeelding overlieten. 

Om haar nieuwe programma te promoten ging ze ook deze keer uit de kleren. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond om 2200 uur op @24kitchen_nl heel veel chili’s, mescal en tequila. Check it out “Miljuschka in Mexico”

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Mexico

'Heel veel chili’s, mescal en tequila. Check it out Miljuschka in Mexico schrijft ze bij het pikante plaatje. Zoals gezegd ging de presentatrice vaker voor naakt. Denk aan de eerlijke blote billen foto. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bubble but met tijgerstrepen Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bv zwemmen. De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien. Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen. De foto’s die we maken en plaatsen op een vakantie van ieder gezinslid in zwemgoed behalve onszelf. Dus dan besluit ik toch in het diepe te springen met alles erop en eraan ongefilterd. Waarna ik er altijd trotser en bevrijder uitklim. Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble but waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot. WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden😘

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Likes

Zo maakte ze vorige maand indruk met een zwart-wit foto waarop de presentatrice naakt op bed ligt met slechts een deken half over haar heen. Miljuschka kon rekenen op duizenden likes en alleen maar positieve reacties. 

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.