Na haar scheiding van Ruud Gullit bouwde Estelle Cruijff in de luwte aan een nieuw bestaan. Toch weten de schijnwerpers haar weer te vinden. Welke rol speelt een schatrijke ondernemer daarbij?

Het leven van Estelle Cruijff (42) staat danig op z’n kop! De oud-voetbalvrouw zag eerder dit jaar haar romance met Morad stranden. De 35-jarige Marokkaanse zakenman werd in die dagen op Ibiza gelinkt aan diefstal, al werd daar nooit enig hard bewijs voor geleverd. Niet veel later bewoog Morad zich alweer vrijelijk door zijn woonplaats Londen. Daar bezocht hij een prestigieuze paardenrace en reed hij rond in luxe auto’s. Zo’n comfortabel leven lijkt Estelle intussen niet meer te leiden.

Lening

Zoals Story eerder meldde, is er beslag gelegd op de woning van Estelle in Amsterdam-Zuid, aan de rand van het Vondelpark. Ze kocht haar appartement in 2017 voor een bedrag van 1.255.000 euro met een lening van de 66-jarige zakenman Jacques Parson, die eigenaar was van diezelfde woning. Parson kreeg een vermelding in de Quote 500, met een destijds geschat vermogen van 65 miljoen euro. Dat hij niet bepaald op de kleintjes hoeft te letten, betekent echter niet dat hij zijn oude ‘buuf’ Estelle onder haar betalingsverplichting uit laat komen, die zij heeft vanwege haar lening van hem.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.