Het noodlot sloeg tweeënhalf jaar geleden toe bij Milika Peterzon. De voormalige presentatrice werd getroffen door een zware hersenbloeding. Gisteravond maakte ze haar comeback op de rode loper. 

Lees ook: Afgevallen Marc van der Linden deelt pikant kiekje in bed

Beeldschoon

Gisteren was een bijzondere dag voor Milika. De BN'er verscheen voor het eerst in het openbaar sinds de verschrikkelijke gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Het is bijna niet te zien dat Milika zo ziek is geweest. De voormalige presentatrice straalt en ziet er beeldschoon uit.

Comeback

De BN'er maakt haar comeback op de rode loper van de Dierenbescherming. Ze wil aandacht vragen voor oudere asielhonden. Milika, die dol is op honden, hoopt dat mensen zich aanmelden via ikzoekbaas.nl om de honden te adopteren. "Deze website heb ik tien jaar geleden voor de Dierenbescherming gelanceerd, en het leuke is dat mijn dochter Kiki via deze site haar eigen hondje geadopteerd heeft."

Ander leven

Milika vertelt ook hoe het nu met haar gaat. Ze baalt ervan dat ze veel dingen niet meer kan doen. “Het is verschrikkelijk wat er allemaal is gebeurd. Daar voel ik me af en toe ook ongelukkig mee, want mijn leven is zó anders geworden.” De voormalige presentatrice heeft een hersenbeschadiging overgehouden aan haar zware beroerte. Aan haar linkeroog ziet ze niet alles meer. Ook kreeg ze een epileptische aanval terwijl ze met haar hond aan het wandelen was. "Ik weet van die hele aanval niets meer. Ik lag ineens met mijn hoofd in het zand en mijn zonnebril zat verfrommeld op mijn hoofd." Milika slikt nu medicijnen en heeft daarna geen nieuwe aanval gehad. Wel loopt ze ter bescherming met een fietshelm als ze haar hond uitlaat. "Als ik nog een keer val en er ligt een steen, dan is dat niet fijn voor mijn gebutste hoofd," aldus Milika.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders