Het noodlot sloeg tweeënhalf jaar geleden toe bij Milika Peterzon. De voormalige presentatrice werd getroffen door een zware hersenbloeding. Gisteravond maakte ze haar comeback op de rode loper. 

Lees ook: Afgevallen Marc van der Linden deelt pikant kiekje in bed

Beeldschoon

Gisteren was een bijzondere dag voor Milika. De BN'er verscheen voor het eerst in het openbaar sinds de verschrikkelijke gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Het is bijna niet te zien dat Milika zo ziek is geweest. De voormalige presentatrice straalt en ziet er beeldschoon uit.

Comeback

De BN'er maakt haar comeback op de rode loper van de Dierenbescherming. Ze wil aandacht vragen voor oudere asielhonden. Milika, die dol is op honden, hoopt dat mensen zich aanmelden via ikzoekbaas.nl om de honden te adopteren. "Deze website heb ik tien jaar geleden voor de Dierenbescherming gelanceerd, en het leuke is dat mijn dochter Kiki via deze site haar eigen hondje geadopteerd heeft."

Ander leven

Milika vertelt ook hoe het nu met haar gaat. Ze baalt ervan dat ze veel dingen niet meer kan doen. “Het is verschrikkelijk wat er allemaal is gebeurd. Daar voel ik me af en toe ook ongelukkig mee, want mijn leven is zó anders geworden.” De voormalige presentatrice heeft een hersenbeschadiging overgehouden aan haar zware beroerte. Aan haar linkeroog ziet ze niet alles meer. Ook kreeg ze een epileptische aanval terwijl ze met haar hond aan het wandelen was. "Ik weet van die hele aanval niets meer. Ik lag ineens met mijn hoofd in het zand en mijn zonnebril zat verfrommeld op mijn hoofd." Milika slikt nu medicijnen en heeft daarna geen nieuwe aanval gehad. Wel loopt ze ter bescherming met een fietshelm als ze haar hond uitlaat. "Als ik nog een keer val en er ligt een steen, dan is dat niet fijn voor mijn gebutste hoofd," aldus Milika.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders