Het noodlot sloeg tweeënhalf jaar geleden toe bij Milika Peterzon. De voormalige presentatrice werd getroffen door een zware hersenbloeding. Gisteravond maakte ze haar comeback op de rode loper. 

Lees ook: Afgevallen Marc van der Linden deelt pikant kiekje in bed

Beeldschoon

Gisteren was een bijzondere dag voor Milika. De BN'er verscheen voor het eerst in het openbaar sinds de verschrikkelijke gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Het is bijna niet te zien dat Milika zo ziek is geweest. De voormalige presentatrice straalt en ziet er beeldschoon uit.

Comeback

De BN'er maakt haar comeback op de rode loper van de Dierenbescherming. Ze wil aandacht vragen voor oudere asielhonden. Milika, die dol is op honden, hoopt dat mensen zich aanmelden via ikzoekbaas.nl om de honden te adopteren. "Deze website heb ik tien jaar geleden voor de Dierenbescherming gelanceerd, en het leuke is dat mijn dochter Kiki via deze site haar eigen hondje geadopteerd heeft."

Ander leven

Milika vertelt ook hoe het nu met haar gaat. Ze baalt ervan dat ze veel dingen niet meer kan doen. “Het is verschrikkelijk wat er allemaal is gebeurd. Daar voel ik me af en toe ook ongelukkig mee, want mijn leven is zó anders geworden.” De voormalige presentatrice heeft een hersenbeschadiging overgehouden aan haar zware beroerte. Aan haar linkeroog ziet ze niet alles meer. Ook kreeg ze een epileptische aanval terwijl ze met haar hond aan het wandelen was. "Ik weet van die hele aanval niets meer. Ik lag ineens met mijn hoofd in het zand en mijn zonnebril zat verfrommeld op mijn hoofd." Milika slikt nu medicijnen en heeft daarna geen nieuwe aanval gehad. Wel loopt ze ter bescherming met een fietshelm als ze haar hond uitlaat. "Als ik nog een keer val en er ligt een steen, dan is dat niet fijn voor mijn gebutste hoofd," aldus Milika.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vier dagen nadat Jeroen van Koningsbrugge zijn grote liefde Marie-Claire Witlox in New York had ontmoet, vroeg hij haar daar ten huwelijk. Negen maanden later trouwden ze in Las Vegas. In 2020 gaan ze weer naar de Amerikaanse gokstad om hun geloftes af te leggen – voor de derde keer!

Hoewel Jeroen en Marie-Claire hun huwelijk nooit groots in Nederland hebben gevierd, is de plechtigheid in Las Vegas hen dierbaar. ‘Het duurt ongeveer acht minuten als je in Las Vegas trouwt. Qua tijd stelt het dus niets voor, maar voor mij en Marie-Claire is het onlosmakelijk verbonden met onze liefde voor elkaar. En om de zoveel jaar willen we dat graag herhalen.’ Amerika heeft voor het stel een bijzondere betekenis. Het was ook het land waar ze begin 2016 naartoe verhuisden. ‘Het plan was om meer tijd met ons gezin door te brengen. Ik was in Nederland zo druk met mijn werk. Het ene na het andere programma. Ik merkte ook dat ik mezelf begon te verliezen. Wanneer ik op straat liep, boog ik mijn gezicht af. Puur uit angst om herkend te worden. Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik mezelf ervan overtuigd dat dat onzin was. Er is niets mis mee om herkend te worden.’

Geen behoefte meer

Na anderhalf jaar kwam het gezin weer terug in Nederland. ‘Ik was toen al een jaar heen en weer aan het vliegen. Letterlijk. We waren ons doel om meer bij elkaar te zijn een beetje ‘vergeten’. Dat was de eerste zes maanden wel goed gelukt, maar daarna riep toch het werk. Er moest toch brood op de plank komen. Maar omdat Amerika in onze ogen het walhalla was, bleven Marie-Claire en de kinderen daar wonen. En ik pendelde tussen Nederland en Amerika. Waardoor ik mijn gezin nog minder zag dan toen we in Nederland woonden. Daarop besloten ook zij weer terug te komen. We hebben nu ook niet meer de behoefte om in Amerika te wonen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zijn vader René Froger zong het jarenlang en nu kan ook zoonlief Danny erover meepraten: een eigen huis. De 31-jarige zanger en zijn vriendin Ann Dominique zijn onlangs verhuisd naar hun eerste gezamenlijke woning in Huizen, het dorp waar Danny eerder met zijn ex woonde.

Wat direct opvalt in de beschrijving van de makelaar, is dat de woning de beschikking heeft over maar liefst vier slaapkamers, waardoor kan worden aangenomen dat Danny en Ann Dominique gezinsuitbreiding hoog op de agenda hebben staan. ‘Ja, er is ruimte voor een kind. Maar we zijn voorlopig beiden erg druk met ons werk,’ laat Danny weten. ‘Je moet wel de tijd hebben voor een kind. Ik wil geen vader zijn die z’n kind vijf dagen per week naar de crèche brengt. Ik wil mijn kind wel echt opvoeden. Maar op dit moment zijn we nog niet met een kindje bezig. We maken steeds een stapje en hebben net een huis gekocht. Daarnaast zou ik ook graag met Ann Dominique willen trouwen. Maar alles op z’n tijd. We overhaasten niets.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders