Intens verdrietig was Milika Peterzon vorig jaar toen haar relatie met Jurgen Smit strandde. Hij was haar steun en toeverlaat geweest, nadat ze ruim twee jaar geleden door een hersenbloeding getroffen werd. Inmiddels heeft Milika de draad weer opgepakt en ziet ze de toekomst zonnig tegemoet. 'Wie weet word ik wel weer verliefd...'

Lees ook: Milika Peterzon voor het eerst op de rode loper na dubbele hersenbloeding

Bedrogen

Het ene moment zat Milika samen met Jurgen bij RTL Late Night om haar verhaal te delen, het andere moment waren de twee uit elkaar. 'Wat er tussen mij en haar is gebeurd is gewoon verschrikkelijk', zei Jurgen daarover. Hoewel Milika de kaken stijf op elkaar houdt gaan de geruchten dat hij tijdens haar ziekte vreemd is gegaan. 'Ik maak aan hem geen woorden vuil', zei ze tegen Story.

Nieuwe liefde

Nu, een jaar later, staat de oud-presentatrice wel weer open voor een nieuwe man in haar leven. 'Als er iemand voorbijkomt, sta ik daar zeker voor open. Wie weet word ik wel weer verliefd! Maar i ben er niet mee bezig om te gaan daten ofzo. Als ik nu 's morgens wakker wordt denk ik: hoeveel energie heb ik om de dag door te komen? Dat is voor mij het allerbelangrijkste.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP

Jorien ter Mors trouwt deze zomer met haar grote liefde Jeroen le Duc. Maar het had niet veel gescheeld of de bruiloft was niet doorgegaan. Want op zeer pijnlijke wijze kwam de schaatsster erachter dat Jeroen overspel had gepleegd…

Dolgelukkig was Jorien ter Mors toen ze door haar droomman Jeroen le Duc ten huwelijk werd gevraagd. Jeroen, die ook de manager van de schaatsster is, deed tijdens een romantische vakantie in Gambia zijn aanzoek. ‘De zon was al onder, de sterren helder in de lucht,’ jubelde Jorien. ‘Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja.’ Deze zomer zal Jorien de bruid zijn, en dat betekent dat ze Jeroen zijn overspelaffaire heeft vergeven.

Bedrogen

Twee jaar geleden ontdekte Jorien op pijnlijke wijze was bedrogen. Tijdens een liefdesvakantie op Kreta bleek Jeroen intensief telefonisch contact met zijn ex-vriendin Janneke te hebben onderhouden. Zo had hij haar talloze pikante en seksueel getinte berichten gestuurd. En nadat Jeroen met Jorien was teruggekeerd in Nederland dook hij met ex Janneke het bed in. Kort daarna ontving Jorien pikante foto’s van háár vriend en zijn ex! Joriens wereld stortte compleet in. ‘Ze heeft meteen de relatie beëindigd,’ vertelde een vriendin van de schaatsster. ‘Ze wil Jeroen nooit meer zien.’ Tóch stortte Jorien zich niet veel later weer in de armen van Jeroen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Dat Jeroen haar deze zomer eeuwige trouw belooft, lijkt voor Jorien het ultieme bewijs te zijn dat zíj voor hem de ware is!

Beeld: ANP