Nog geen twee maanden geleden schreeuwden Milika Peterzon en Edvard Niessing hun liefde van de daken. Maar nu is het over en uit. De breuk was op initiatief van de voormalig Hart van Nederland-presentatrice. ‘Ik hoop dat ze zich nog bedenkt,’ laat een verdrietige Edvard aan Story weten. 

Verbroken relatie

Genoten Milika Peterzon (55) en de veertien jaar oudere Edvard Niessing recentelijk nog van een vakantie onder de Griekse zon, nu is het liefdessprookje plotseling voorbij. ‘Het is ontzettend vervelend,’ zegt Edvard. ‘Het is niet geworden wat we ervan verwacht hadden. Milika heeft de relatie verbroken. Daar zal ik mee moeten leven. Zij wilde alleen verder. Dan is er voor mij niet veel keus meer. Daar moet ik me bij neerleggen.’

Onverwacht

De voormalig RTL Nieuws-anchor heeft Milika’s beslissing ook niet zien aankomen. ‘Het kwam echt onverwacht. Twee maanden lang waren we dolgelukkig. De wereld lag aan onze voeten... Misschien is het ook wel te snel gegaan,’ zegt Edvard. ‘Officieel woonden we niet samen, maar ik was bijna elke dag bij haar thuis. Of zoals Milika het eerder zei: elke ochtend eten wij samen croissantjes. Aan de andere kant hoeft snel niet per se verkeerd te zijn. Want wat goed is, komt snel. We hadden ook zo’n klik.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders