Milika Peterzon was er kapot van toen haar relatie met Jurgen Smit voor de zoveelste keer strandde, maar: ‘Dat boek is dicht!’ Anderhalf jaar na die pijnlijke breuk heeft Milika (55) nieuw geluk gevonden bij oud-nieuwslezer Edvard Niessing (69). In Story vertellen ze openhartig over hun liefde voor elkaar. 

Ontzettend verliefd

'Als ik Milika zie, zie ik een prachtige vrouw op wie ik ontzettend verliefd ben. En van wie ik had gewenst dat ik haar veel eerder was tegengekomen.’ Twee maanden geleden stuurde Edvard Niessing de voormalige Hart van Nederland-presentatrice een berichtje om haar een hart onder de riem te steken. In Story had hij het interview met Milika gelezen waarin ze openhartig over de heftige periode na haar hersenbloeding sprak. ‘Ik bewonderde de manier waarop ze haar leven weer had opgepakt. Dat wilde ik haar laten weten.’

Eerste date

'Toen ik zag dat hij op 14 juli jarig was, feliciteerde ik Edvard en vroeg hem uit eten. Niet wetende welke gevolgen dat zou hebben.’ Want bij Milika sloeg de vonk direct over. ‘Ik gaf Edvard een hand en twee kusjes en ik wist het! Het voelde zo goed. Alsof we echt bij elkaar horen. Bij Edvard voel ik me geliefd, vertrouwd en veilig. Wat ik fijn vind, is dat we écht eerlijk naar elkaar toe kunnen zijn. Dat is voor mij heel belangrijk. Ik wil iemand kunnen vertrouwen en alles kunnen zeggen zonder dat er strijd komt.’ Milika’s dochter Kiki, haar grote steun en toeverlaat, heeft haar zegen gegeven. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl