Frenkie de Jong vriendin

Mikky Kiemeney doet een boekje open over haar relatie met voetballer Frenkie de Jong. In een nieuwe aflevering van Gossip met Anna Nooshin vertelt ze hoelang ze al samen zijn en wat voor impact het succes van Frenkie op haar heeft.

Voetbalvrouwen

In Gossip bespreekt Anna roddels over haar gast met haar gast. Een van de roddels is dat verschillende andere voetbalvrouwen moeite hebben met Mikky en haar niet aardig zouden vinden. 

"Afgelopen jaar is natuurlijk een heel bewogen jaar geweest, dat er heel veel aandacht op Frenkie en dan ook op mij komt. En dan merk je weleens een beetje, ja, jaloezie wil je niet meteen zeggen, want dan klinkt het negatief, maar je merkte wel dat er scheve gezichten waren de hele tijd. Je hebt er ook hele lieve meiden tussen zitten, maar je hebt er natuurlijk altijd een paar bij zitten waar je boze blikken van krijgt", aldus Mikky.

Jaloers

Mikky heeft niet zoveel moeite met de aandacht die haar vriend krijgt, maar is wel wat jaloerser dan Frenkie. Ze vertrouwt haar vriend voor honderd procent, "maar die meisjes voor geen één procent."

Article continues after the ad

Barcelona

De 22-jarige Frenkie won het landskampioenschap én de KNVB-beker met Ajax, haalde de halve finale van de Champions League en heeft inmiddels de overstap gemaakt naar FC Barcelona, waar hij het volgende seizoen speelt. Binnenkort verhuist hij dan ook naar Catalonië met Mikky, die hij van de middelbare school kent en waar hij al vierenhalf jaar mee samen is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf, YouTube | Beeld: Peter Smulders