Iets meer dan een week geleden werd Marly van der Velden (33) de trotse moeder van haar derde kindje. De GTST-actrice geniet met volle teugen van het mannetje én deelt een mijlpaal met haar volgers.

'Deze week gingen we voor het eerst met Jimi-Jones naar buiten', schrijft Marly bij de zoete kiekjes. 'Zo fijn. Hij is al weer meer dan een week bij ons. Zo bizar. Wij zijn hier heerlijk aan het genieten🥰.'

Tekst gaat verder onder de post.

Hoe dan

Het regent een hoop hartjes onder de foto, maar toch vraagt een volger zich ook af: 'Hoe dan... een week geleden lag ik nog voor pampus, in de kreukels. Wel aan het genieten hoor...' Een ander spoort hoor aan: 'Geniet maar heerlijk hoor!'

Article continues after the ad

Wat gaat er met Nina gebeuren?

Natuurlijk moest de GTST-actrice op een gegeven moment met zwangerschapsverlof. Er werd al bekend gemaakt dat het personage van Marly - Nina - niet zwanger zou worden, dus moest er een andere oplossing gevonden worden. Die kwam er. Aangezien Nina in de mode-industrie werkt, kon dat een perfect 'smoesje' worden om Meerdijk even te verlaten. Vanwege een doorstart van La Nina werkte Nina samen met man Bing aan een nieuwe kledinglijn. En daar had de ontwerpster natuurlijk net een speciaal stofje voor nodig die alleen in Indonesië te vinden was. Die zoektocht zou wel eens weken, maar ook maanden kunnen duren. Handig bedacht, vind je niet?

Grote zussen

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.