Naomi van As en Sven Kramer hebben iets te vieren: hun kleine meid kan namelijk lopen! Afgelopen week uitte Naomi nog haar zorgen over haar dochter, omdat de kleine Kae achter zou lopen. Dat heeft het stoere meisje nu in ieder geval dubbel en dwars goed gemaakt!  

Op Instagram plaatst Naomi een zoete foto van Kae's eerste stapjes. "Niet meer te stoppen", grapt ze bij een kiekje van Kae en papa Sven.

Article continues after the ad

Zorgen

Na een bezoek aan het consultatiebureau, zat Van As behoorlijk in de stress. Dat onthulde ze laatst in haar column van Ouders van Nu. Hier kreeg ze namelijk te horen dat het meisje toch écht haar hoofd al langer omhoog zou moeten kunnen houden. Een best lastige klus, aangezien Kae het liefst gewoon lekker op haar rug ligt. 'Ze is vier maanden, loopt ze dan nu al achter?', vroeg de oud-hockeyster zich af.

Quality time

Het is volop quality time voor het jonge gezinnetje. Ook Sven deelt een mierzoete foto met zijn dochter waarop te zien is hoe de twee het uitgieren van de pret. "Heel veel plezier gehad afgelopen week met ons blije meisje", schrijft hij erbij. De volgers van de twee smelten weg bij de kiekjes. "Wat een liefdevolle beelden", reageert iemand. Een andere fan ziet al een getalenteerde schaatser in Kae: ''Ik zie al precies die schaats starthouding.''

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niet meer te stoppen 🏃🏻‍♀️ 😍#kleinsteuntjeinderug #alleenmaarstaan #nietstilzitten

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a lot of fun last week with our happy girl!

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders