Mieke van der Weij is alweer een tijdje terug op haar oude vertrouwde stek op Radio 1 met Nieuwsweekend. De presentatrice stapte met haar radiopartner Peter de Bie over naar Omroep MAX na een flinke ruzie over de TROS Nieuwsshow die het duo presenteerde op zaterdagochtend.

Van der Weij vindt het geen probleem om nu voor de ouderenomroep MAX te werken. "Nee. Niet dat ik per se naar MAX wilde, maar als je de zestig bent gepasseerd, zit je daar niet slecht. Jan Slagter heeft al menig carrière nieuw leven ingeblazen. Ik ben godsgruwelijk blij dat hij dit wilde doorzetten", zegt ze in De Telegraaf.

Geen moeite met leeftijd

De presentatrice heeft geen moeite met haar leeftijd. "Laatst zei een programmagast: 'toen ik een klein jongetje was, mocht ik altijd opblijven om naar u te kijken in Jules Unlimited. Pyjamaatje aan, haartjes nat.' Die man is nu een gerenommeerd acteur. Dat doet me dubbel beseffen hoelang ik dit al doe. Ach, ouderdom heb je maar te accepteren, het alternatief is ook niet fantastisch. Ik wil doorgaan, zo lang het me gegeven is... Niet van God gegeven, maar van mensen."


Bron en beeld: ANP 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders