Mieke van der Weij is alweer een tijdje terug op haar oude vertrouwde stek op Radio 1 met Nieuwsweekend. De presentatrice stapte met haar radiopartner Peter de Bie over naar Omroep MAX na een flinke ruzie over de TROS Nieuwsshow die het duo presenteerde op zaterdagochtend.

Van der Weij vindt het geen probleem om nu voor de ouderenomroep MAX te werken. "Nee. Niet dat ik per se naar MAX wilde, maar als je de zestig bent gepasseerd, zit je daar niet slecht. Jan Slagter heeft al menig carrière nieuw leven ingeblazen. Ik ben godsgruwelijk blij dat hij dit wilde doorzetten", zegt ze in De Telegraaf.

Geen moeite met leeftijd

De presentatrice heeft geen moeite met haar leeftijd. "Laatst zei een programmagast: 'toen ik een klein jongetje was, mocht ik altijd opblijven om naar u te kijken in Jules Unlimited. Pyjamaatje aan, haartjes nat.' Die man is nu een gerenommeerd acteur. Dat doet me dubbel beseffen hoelang ik dit al doe. Ach, ouderdom heb je maar te accepteren, het alternatief is ook niet fantastisch. Ik wil doorgaan, zo lang het me gegeven is... Niet van God gegeven, maar van mensen."


Bron en beeld: ANP 

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories