Micky Hoogendijk (47) leek het geluk in de liefde niet meer te kunnen vinden na het stranden van haar huwelijk met Adam Curry (53), bijna drie jaar geleden. In Story onthult de sexy fotografe dat ze voor het eerst weer verliefd is. ‘Ik heb kriebels in mijn buik.’ Omdat de situatie ‘gecompliceerd’ ligt, houdt ze haar nieuwe vlam echter nog even uit beeld.

Nieuwe liefde

Bijna drie jaar na haar spraakmakende scheiding van Adam Curry is fotografe Micky Hoogendijk voor het eerst weer verliefd. Aan Story vertelt de voormalige GTST-actrice openhartig: ‘Ik vlieg de hele wereld over, dus je zou denken dat ik in elke stad een ander liefje heb. Maar niets is minder waar. Ik vond het lastig om na mijn scheiding een nieuwe relatie aan te gaan. Dat kon ik gewoon niet zo snel allemaal. Daten is ook niets voor mij. Maar gelukkig gaat de liefde vanzelf, dus ik heb weer kriebels in mijn buik. Dat is een heerlijk gevoel. Het is nog pril, dus zijn naam en nationaliteit houd ik nog even voor mezelf. Wat voor type hij is? Hij is in elk geval langer dan ik. Dat is wel zo prettig!’ Ook niet onbelangrijk: haar nieuwe vlam is single. ‘Aan een getrouwde man waag ik me niet meer. Als zo iemand ook maar enige avances naar me maakt, denk ik: ja dáág, dat ga ik niet nog een keer doen.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders