Patricia Paay was “een heftig persoon om mee te dealen” volgens Micky Hoogendijk. Dat zegt de fotografe, voor wie Adam Curry na 22 jaar huwelijk scheidde van Paay, in de Volkskrant.

 

Lees ook: Dit heeft Micky Hoogendijk te zeggen over verzoening met Adam Curry

 

Scheiding

“Dat was een pittig zijtraject”, zegt Micky over de scheiding van Adam en Patricia. “Als je 22 jaar getrouwd bent, is dat heel pijnlijk.” Christina, de dochter van Adam en Patricia, koos ervoor bij haar vader en zijn nieuwe vriendin te gaan wonen. “Maar ik was niet verantwoordelijk voor zijn relatie. Het was niet mijn bedoeling dit te doen. Het gebeurde.”

Adam viel in april 2009 voor Micky, die graag een kind had gekregen met de internetondernemer. “Toen ik met Adam was, kwam ik op een dag huilend thuis, roepend: ik wil toch nog een kind. Hij zei: dan doen we dat toch? Christina wilde ook wel een zusje of broertje.” Toen Micky een half jaar later nog niet zwanger was heeft ze het “losgelaten”. “Het was te beladen, ik wilde niet dat het een obsessie werd.”

Huilen

Dat ze geen moeder is, betreurt de fotografe. “Ik geniet van mijn vrijheid, heb vijf petekinderen. Maar dat verdriet zit diep. Ik blijf een moederlijk persoon. Als je wilt dat ik ga huilen, moet je daar prikken.”

Begin 2015 liep de relatie van Micky en Adam na zes jaar op de klippen. “Het vertrouwen was ineens verdwenen. Er is iets niet verteld, of ik heb iets niet gezien”, zegt Micky, die drie jaar getrouwd was met Adam, over de breuk. “Ik wil niet in detail treden, er ligt al genoeg op straat, maar wat mijn betreft is de deur dichtgegaan.”

 

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl