Het lijkt erop dat het stel Mick en Daisy dan eindelijk het jawoord aan elkaar gaan geven in het programma 'Married at First Sight'. De familieleden en vrienden van beide stellen verzamelen zich langzaam op locatie. Maar ineens staat tussen de vriendengroep van Mick wel een heel bekend iemand. 

MAFS-kandidaat BN'er

Want wie maakt ineens haar opwachting tussen de gasten? De Volendamse zangeres Monique Smit. Hoewel ze zelf nog onopvallend haar entree wilde maken, laat Carlo dat niet zomaar gebeuren. 'Dames en heren, het is Monique Smit', roept de presentator nog maar een keer.

Article continues after the ad

Opgeven

De Volendamse is een beetje zenuwachtig voor de grote dag. Niet alleen omdat ze de bruidegom heel goed kent, maar ze heeft hem zelfs opgegeven voor het programma. 'Dus ik voel me ook wel een beetje verantwoordelijk.' Smit vervolgt: 'We zaten met z'n tweeën op de bank en zagen die reclame voorbijkomen en dachten allebei: dit is iets voor Mick. En nu een maand later staan we hier.'

Grap

Maar is het dan geen uit de hand gelopen grap, wil Carlo weten. 'Nee zeker niet, want als hij het echt niet wil, had hij hier niet gestaan.' Haar vriend Martijn vult aan: 'Als hij het zelf niet kan vinden, dan zijn misschien de experts wel de oplossing.' Of het huwelijk tussen Mick en Daisy ook écht gaat slagen, is nog even afwachten. Maar zijn vrienden gunnen het hem in ieder geval van harte.

Maik en Rein

Monique Smit blijkt niet de enige Bekende Nederlander te zijn die connectie heeft met een MAFS-deelnemer. Vorige week plaatste Maik de Boer al een kiekje uit de oude doos met deelnemer Rein. Hij wenste de pasgetrouwde heel veel geluk toe.

Bron: Viva.nl | Beeld: still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.