Michiel Mol en Marlous Mens stappen in het huwelijksbootje. De zakenman ging op zijn knieën in Hotel Plaza Athenee in het romantische Parijs. 

Aanzoek

"Putting a ring on it," schrijft Michiel bij de foto waarop hij Marlous, dochter van Harry Mens, ten huwelijk vraagt. De twee zijn sinds 2011 gelukkig met elkaar en verwelkomden in 2015 dochtertje Maaike. 

Eerder huwelijk

Michiel was eerder getrouwd met Paulien Huizinga, voormalig Miss Universe Nederland. Met haar heeft hij twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze scheidden in 2011 na een huwelijk van zeven jaar, doordat de zakenman voor de charmes van Marlous was gevallen. 

 

Een bericht gedeeld door Michiel (@michielmol13) op

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders