Michella Kox gaat haar leven vastleggen. De realityster van Dames in de Dop en Echte Meisjes in de Jungle heeft aangekondigd dat ze begint met vloggen. "Let op vanaf deze week mijn vlogs online," schrijft ze op Facebook. 

Vloggen

De krullenbol verbrak onlangs haar relatie en gaat nu als vrijgezel door het leven. Michella laat in haar vlogs - een soort dagboek in de vorm van een video - zien hoe het vrijgezellenleven haar vergaat, hoe ze het gaat aanpakken en wat haar toekomstplannen zijn. De realityster filmt elke dag haar leven, de video's kunnen we drie keer per week op haar YouTube-kanaal Michella Kox bekijken. 

Zwaar werk

Michella is vandaag begonnen met filmen. "O wat is het zwaar," laat Michella met een sarcastische ondertoon weten. "Nou mensen en het is zwaar hoor. Moest mij helemaal voorstellen wat zwaar! Dus nu even goed uitrusten en zorgen dat ik weer energie krijg," grapt ze. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP