Dat Samantha de Jong (31) helemaal gelukkig is met haar nieuwe vlam steekt ze niet onder stoelen of banken. Sterker nog, ze heeft zelfs haar liefde al laten vereeuwigen. En dat schiet bij roddelkoningin Michella Kox in het verkeerde keelgat.

Verschillende foto's van Samantha en haar nieuwe vriend zijn samengevoegd tot een schilderij. De blondine is er in ieder geval enthousiast over: 'Onwijs blij met het resultaat en wat heb je dit super mooi gedaan. Mijn schilderij hangt mooi aan de muur.'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Kritiek

Michella Kox snapt iets minder van de blijdschap van de voormalig realityster en haalt hard uit naar 'Barbie'. In haar Instagram Stories schrijft ze sarcastisch: 'Super mooi weer. In plaats van je overleden partner of kinderen. Nee ze doet het met haar nieuwe partner. Vast de ware liefde tot de maan en terug. Steker dan ooit 😂🙄🙈.'

Tekst gaat verder onder de post.

Kritiek

Hoewel Samantha nog geen maand geleden afscheid moest nemen van haar vriend Gelmore, is de blondine alweer gelukkig in de liefde. Doordat deze nieuwe relatie misschien wat snel komt, kan ze rekenen op heel wat commentaar. Maar voor deze mensen heeft 'Barbie' een duidelijke boodschap.

Overleden

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Hij overleed vorige maand plotseling. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram Story Fawry Not Sawry, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.