Michael van der Plas ziet geen weg terug. Woedend is hij over de geruchten dat hij en echtgenote Barbie hun scheiding zouden faken om een nieuwe reallifesoap te krijgen. Exclusief aan Story vertelt Michael hoe serieus de huwelijksproblemen zijn, wat hij vindt van Barbie's nieuwe vriend én hoe zijn eigen liefdesleven eruitziet. 

Fake
Vorige week leek er een nieuw hoofdstuk aan het scheidingsdrama van Barbie en Michael toegevoegd te zijn. Ze zouden hun huwelijksproblemen faken voor een nieuwe reallifesoap. De geruchten staken de kop op nadat Michael een foto op Facebook plaatste met zijn kinderen Angelina en Milano, waarop hij duidelijk zichtbaar een zendertje draagt. "Ik kan woest worden om die geruchten," briest hij. "We zouden onze problemen faken! Maar ik ben helemaal klaar met Samantha. Ik zie geen enkele reden om met haar getrouwd te blijven. Ik zal nooit een kwaad woord over haar spreken maar de liefde is definitief over. Ik houd niet meer van Samantha en onze scheiding is een feit."

Altijd gevolgd 
Michael heeft ook een verklaring voor de zender. "We zijn realitysterren. Dat betekent dat we altijd worden gevolgd. Ook al hebben wij nu met geen enkele zender een televisiecontract. Maar wat niet is, kan nog komen. Mochten we een contract krijgen, dan hebben we in ieder geval genoeg beelden. Maar het is absoluut niet zo dat we de scheiding faken om een reallifesoap te krijgen. Die veronderstelling is te bizar voor woorden."

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Foto: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl