Michael van der Plas is van plan voor z'n kinderen te vechten nu het opnieuw niet goed gaat met hun moeder Samantha 'Barbie' de Jong. De voormalige realityster is er naar eigen zeggen klaar mee dat Samantha de kinderen in gevaar brengt en huurt een advocaat in.

Strijden voor de kinderen

Volgens Michael is Samantha niet per se 'een slechte moeder' maar is ze een gevaar voor de kinderen als ze zichzelf niet in de hand kan houden. 'De volgende keer springt ze niet alleen, maar springt ze met mijn kind uit het raam', zegt hij in een video op het YouTube-kanaal van Diana Gabriels, directeur van de gelijknamige plastische chirurgie-praktijk. Dat laat hij naar eigen zeggen niet gebeuren. 'Ik ben er klaar mee', zegt hij resoluut. Hij wil dat de kinderen niet langer bij Samantha wonen als het niet goed met haar gaat.

Article continues after the ad

Neppe mensen

Michael, die zijn ex-vrouw nog steeds het beste wenst, vindt dat Samantha nu zelf moet bewijzen dat ze beter wil worden en dat ze langere tijd aan zichzelf gaat werken. 'En ga met de mensen om die wel echt om je geven. En niet van die neppe mensen die alleen maar om je heen hangen', aldus Michael.

Tweede zelfmoordpoging?

Vorige week werd Samantha in het ziekenhuis opgenomen. Wat er precies met haar is gebeurd, is niet duidelijk. Eerder dit jaar deed ze een zelfmoordpoging.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)