Michael en Naomi werden begin deze maand door de FIOD van hun bed gelicht. Het stel wordt verdacht van handel in merkvervalste goederen, witwassen en uitkeringsfraude. Van der Plas laat nu aan Shownieuws weten weer thuis te zijn.

Dat bevestigt een woordvoerder van het OM-Noord Holland. 'Inmiddels zijn ook de drie verdachten die in bewaring waren gesteld, op vrije voeten gesteld. Zij blijven nog wel verdachte, maar mogen het verloop van het onderzoek in beginsel in vrijheid afwachten.' Michael van der Plas wil buiten het feit dat hij thuis is, geen commentaar geven. 

Vijf verdachten

Begin deze maand werden vijf verdachten aangehouden. Twee van hen kwamen eerder al vrij maar zijn ook nog verdachte. Naast Michael zaten ook een 25-jarige vrouw uit Den Haag en een 29-jarige Rotterdammer langer vast.

In beslag

Het Instagram-account van realityster Michael van der Plas, de ex-man van realityster Samantha 'Barbie' de Jong, werd in beslag genomen. Een woordvoerder van de FIOD bevestigde dat zijn account is geblokkeerd op verdenking van het verkopen van nep-merkkleding.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.