Nu bekend is dat de kinderen van Michael de voogdij krijgt over de kinderen, dient het volgende probleem zich alweer aan. Michael heeft namelijk helemaal geen eigen huis meer in Nederland. Maar of hij ook echt op straat komt te staan...

Michael heeft besloten om terug te keren naar Nederland, omdat Angelina niet in Spanje kon aarden. 'Als de moeder uitvalt, moet ik er staan', aldus van der Plas. Alleen een onderdak, dat hebben ze nog niet. 'Ik ben hier dakloos. Het enige wat ik heb is mijn postadres. Dat is bij mijn zus thuis, waar we ook vaak slapen." Gelukkig mag hij voor nu tijdelijk bij zijn zus verblijven, anders had het gezin letterlijk op straat gestaan.

Article continues after the ad

Nieuw huis

Michael is daarom ook samen met zijn vriendin Naomi druk op zoek naar een nieuw huisje. 'Ik ben in gesprek met verschillende wooncoöperaties om te kijken of ze mij willen helpen. Je krijgt niet zo makkelijk een urgentieverklaring en die moet je hebben.' Tot die tijd staan alle persoonlijke spullen uit zijn huis in Spanje opgeslagen in een loods.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Privé | Beeld: Peter Smulders