Het huwelijk van Samantha en Michael van der Plas staat op springen. Eerder vertelde Samantha al dat de twee definitief 'uit elkaar' waren. Michael vertelt zijn kant van het verhaal aan Shownieuws.

Michael reageert 

Volgens Samantha gaat het sinds Spanje al niet goed. Michael beaamt in Shownieuws dat het inderdaad al een tijd niet goed gaat: "Het gaat niet lekker. En daar ben ik ook gewoon eerlijk over. Maar we hebben in ieder geval een rustpauze. Dat hebben we sowieso ingelast. Misschien gaan we wel uit elkaar, misschien gaan we niet uit elkaar. Dat weet ik niet. Het is nu nog gewoon even afwachten." 

Article continues after the ad

Het filmpje

"Er is een periode geweest dat ik en Samantha het op een laag pitje hadden gezet met veel ruzie. Eigenlijk hebben we te veel dingen met elkaar samen gedaan. Teveel op stap met elkaar, programma's maken met elkaar, kinderen met elkaar. Alleen maar met elkaar. Dus wat gebeurt er: we hadden ruzie en mot met elkaar, dat komt in de beste relaties wel voor, je gaat op stap en ik ging drinken. Er zijn daar veel mensen die op een feestje staan. Je maakt een dansje met iemand en mensen gaan dat filmen. Daar gaat het eigenlijk over, het filmpje dat op internet is verschenen." 

Scheiden?

De relatie staat wel op een laag pitje. "Ik en Samantha hebben daar discussies over de hele situatie gehad. In principe zijn we nog getrouwd en niet gescheiden. Je weet niet wat de toekomst brengt."

Bekijk hier het interview met Michael 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Shownieuws