Toen Michael van der Plas met Barbie in het huwelijksbootje stapte, dacht hij zijn leven voor altijd met haar te delen. Maar het liep anders. Een jaar geleden kreeg hij een relatie met Naomi, die hij nu de liefde van zijn leven noemt.

Ode

Michael en Naomi hebben het afgelopen jaar veel voor hun kiezen gehad, waaronder de zelfmoordpoging en verschillende opnames van Barbie. Toch zijn ze er sterker uitgekomen. Gisteren vierden de tortelduifjes hun jubileum. 'Wat heb ik een hoop met jou mee gemaakt in deze tijd. Niet gewoon een hoop maar echt bergen met zorgen en gezeur en bergen met geluk,' schrijft Naomi in een ode aan haar Michael. 'Maar hoe dan ook deze hoge bergen en diepe dalen had ik met niemand anders overleefd dan met jou. Je bent me maatje, me grote liefde, me man, en soms me hoofdpijn kortom je bent me alles en wil voor altijd samen blijven met jou. Ben trots op je want wat jij allemaal hebt moeten doorstaan de afgelopen jaren had iemand anders alleen afgebroken.'

Article continues after the ad

Grote liefde

Michael heeft ook een emotioneel bericht aan zijn vriendin opgedragen. 'Vandaag 1 jaar samen met de vrouw waar ik veel van hou en de rest van me leven mee samen wil zijn,' schrijft hij bij een romantisch kiekje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders