Nu Barbie door haar ziekenhuisopname even uit beeld is, staat Michael van der Plas er alleen voor met de kinderen. Het gezin maakt een heftige tijd door, daarom is de vader van twee extra dankbaar voor hulp uit onverwachte hoek. 

Hulp

Michael vertrok halsoverkop van Spanje naar Nederland toen hij het alarmerende nieuws over zijn ex-vrouw hoorde. Eenmaal in Nederland ontfermde hij zich meteen over zijn twee kinderen, Angelina en Milano. Op dit moment woont hij in het huis van Samantha om voor de kinderen te zorgen. "Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen," laat hij weten op Instagram. "Ben ik hier, helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. klinkt gek maar een fiets is dan wel handig."

Fiets

De ex-man van Barbie belde met een fietsenmaker, waar de familie al eerder een fietsje voor Angelina kocht. "Dus ik heb vanmorgen Bruce Struyck gebeld, is er iets mogelijk dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden? Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, ook custom made, twee bankies voor me kids." Michael kan zijn geluk niet op met zijn gloednieuwe fiets. "Ken je dan als een kind zo blij zijn met een fiets he, grote klasse."

 

Echt super van @struyck2wielers Omdat Samantha even uit beeld is, even een verhaal over mensen met een hart. Ik hoorde enkele weken geleden al dat Angelina een hele gave vette Fatbike zou gaan rijden, van Struyck2wielers in Ede. Zo'n ding had ook mijn interesse en samen met Bianca ben ik gaan kijken in die fietsenzaak. Echt supergaaf, we hebben er allebei een genomen voor in Spanje. Bruce is een echte fietsenMAKER die zelf zijn fietsen bouwt. Custom made noemen ze dat. Dat is niet iets wat je bij een gewone fietsenzaak kan kopen, het is ambacht en met liefde gemaakt. Zo super gaaf. Nou was die situatie hier en ik ben hals-over-kop uit Spanje gekomen. Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen. Ben ik hier, helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. klinkt gek maar een fiets is dan wel handig. Dus ik heb vanmorgen Bruce Struyck gebeld, is er iets mogelijk dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden? Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, ook custom made, twee bankies voor me kids. Ken je dan als een kind zo blij zijn met een fiets he, grote klasse. Groeten Mike

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP