Michael van der Plas is zijn 'vriend en maatje voor het leven' verloren. De realityster is overspoeld met steunbetuigingen sinds hij bekend maakte dat zijn vader is overleden. Dat waardeert hij enorm, laat hij weten.

Michael is in diepe rouw, maar is gelukkig zijn er ook mooie momenten. Hij is 'overweldigd' door de lieve reacties van fans. ' De afgelopen dagen hebben wij overweldigend veel mooie en lieve berichten en steunbetuigingen van jullie ontvangen,' schrijft hij op zijn afgeschermde Instagram-account. 

Article continues after the ad

Laatste eer

Aanstaande zaterdag bewijst Michael zijn vader de laatste eer. 'Onze vader heeft een groot deel van zijn leven doorgebracht in de Keizerstraat. Daarom zullen wij rond 10.45 uur een moment stilstaan bij café Tante Knier. Degene die wil, kan hem hier een 'laatste groet geven'', aldus Michael. 

Verdrietig nieuws

Afgelopen weekend maakte de ex-man van Barbie het verdrietige nieuws bekend. 'Het verliezen van je vader, vriend, maatje voor het leven,' schreef Michael bij de foto waarop hij de hand van zijn vader vasthoudt. 'Soms waren we water en vuur en eigelijk heb ik je nooit verteld: pap, ik hou van jou! En nu ben je er niet meer. Had eigelijk nog zoveel willen zeggen. De verhalen die je altijd had over vroeger, mooie man was je. Een trotse, goede vader en opa voor de kids en echtgenoot voor mama. Pap, weet niet of ik je ooit nog zie in de hemel, maar ik hou van je vriend. Zoals Elvis zou zeggen: You're always on my mind.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.