Michael van der Plas en 'zijn' Naomi Dijkstra weten zeker dat ze samen oud willen worden. Het stel heeft trouwplannen en ook een grote kinderwens. Die laatste grote wens komt helaas niet zomaar uit. 

Naomi laat doorschemeren dat het niet wil lukken om zwanger te raken. 'Ik probeer heel erg de balans te vinden hoe je je moet gedragen als fulltime bonus mama, hopelijk binnenkort een officiële mama, verloofde en gewoon een chickie van 25. Geloof me, dat is een 'struggle',' schrijft ze op haar afgeschermde Instagramprofiel. 'Aan het einde van de dag is dit wie ik ben. Soms mee doen met verstoppertje en het dan zelf eigenlijk leuker vinden, soms streng, soms verdrietig, soms 200 zwangerschapstesten, soms toegeven in wat mijn man wil en soms lekker tegen de draad in.'

Aanzoek

Michael en Naomi hebben meer plannen. Hoewel hij na zijn publieke scheiding met Samantha 'Barbie' de Jong zweerde nooit meer in het huwelijksbootje te stappen, heeft zijn vriendin Naomi, met wie hij inmiddels een paar jaar samen is, hem toch van zijn standpunt weten te brengen. De twee gaan namelijk alsnog trouwen! 'Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen. Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. Alles hierover gaan we zeker nog delen. Er gebeurt op dit moment zoveel om ons heen. Maar wat maakt het ons ongelooflijk sterk en zeker van elkaar. Schat, ik hou de hele wereld van jou', aldus Naomi bij de foto op Instagram, waarop een briefje met het huwelijksaanzoek van Michael te zien is.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.