Elk jaar weer barst het een paar weken voor Kerstmis los: honderden bekende kerstliedjes schallen door de ether. Iedere grote artiest heeft wel een kerstnummer opgenomen waardoor zelfs feestdagenhaters in de stemming komen. Maar achter de passie waarmee de vertolker zijn lied zingt, gaat vaak een immens verdriet schuil...

More content below the advertising

Hij heeft veel kerstklassiekers gecoverd, maar It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas is een van Michael Bublé’s grootste kersthits. De 42-jarige Canadese zanger/acteur heeft een enorm zware tijd achter de rug. Een jaar geleden werd bij zijn oudste zoon Noah (4) kanker geconstateerd. Michael kreeg Noah met zijn grote liefde Luisana Lopilato, een Argentijnse actrice die hij ontmoette nadat relaties met actrices Debbie Timuss en Emily Blunt op de klippen waren gelopen. Ze trouwden in maart 2011 en waren op de toppen van hun geluk toen na Noah in februari vorig jaar nóg een zoon werd geboren, Elias. Maar in november 2016 kregen Michael en Luisana een verschrikkelijke onheilstijding: kleine Noah bleek leverkanker te hebben.

Emotioneel bericht

Michael plaatste een emotioneel bericht op Facebook: ‘We zijn kapot van de recente kankerdiagnose bij onze oudste zoon Noah, die momenteel een behandeling ondergaat in de Verenigde Staten. Luisana en ik hebben onze carrières op een laag pitje gezet, zodat we al onze tijd en aandacht kunnen steken in het helpen om Noah erbovenop te krijgen. We hebben een lange weg voor de boeg en we hopen dat we met de steun van onze familie, vrienden en fans over de hele wereld deze strijd kunnen winnen.’ In april van dit jaar liet Luisana weten dat het erg goed met Noah gaat, en onlangs kondigde Michael Bublé aan volgend jaar weer te gaan optreden.

Lees het hele artikel in Story. Story 50 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP