Ze straalt onophoudelijk naast echtgenoot kroonprins Haakon, maar de Noorse kroonprinses Mette-Marit zou vanbinnen helemaal niet zo gelukkig zijn. En dat is, volgens insiders, de reden dat ze ten prooi valt aan de ene kwaal na de andere.

Het heeft er om gespannen of de Noorse kroonprinses Mette-Marit (44) in staat zou zijn haar echtgenoot kroonprins Haakon (44) te vergezellen op het recente bezoek aan de Baltische staten. Even daarvoor onderging Mette-Marit immers een ingreep in het ziekenhuis. Het Paleis maakte niet bekend wát voor ingreep, maar aangenomen wordt dat de prinses werd geholpen aan de zogenoemde ‘draaiduizeligheid’ of kristalziekte waaraan ze al lange tijd lijdt. Dat is een verstoring van het evenwichtsorgaan, die hevige duizeligheid veroorzaakt. Eind vorig jaar moest Mette-Marit daardoor tal van afspraken afzeggen. Op de Noorse radio bekende ze even later: ‘Als ik mijn hoofd iets te snel omdraaide, was het alsof de hele wereld begon te bewegen. Ik begon te zweten en voelde me misselijk – ik dacht dat ik in de menopauze was terechtgekomen.’ De duizeligheid is de laatste in een lange rij kwalen waardoor Mette-Marit door de jaren heen werd getroffen. In 2000, vlak voor haar verloving met Haakon, kampte ze met een depressie.

Lees het hele verhaal in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.