Ze straalt onophoudelijk naast echtgenoot kroonprins Haakon, maar de Noorse kroonprinses Mette-Marit zou vanbinnen helemaal niet zo gelukkig zijn. En dat is, volgens insiders, de reden dat ze ten prooi valt aan de ene kwaal na de andere.

Het heeft er om gespannen of de Noorse kroonprinses Mette-Marit (44) in staat zou zijn haar echtgenoot kroonprins Haakon (44) te vergezellen op het recente bezoek aan de Baltische staten. Even daarvoor onderging Mette-Marit immers een ingreep in het ziekenhuis. Het Paleis maakte niet bekend wát voor ingreep, maar aangenomen wordt dat de prinses werd geholpen aan de zogenoemde ‘draaiduizeligheid’ of kristalziekte waaraan ze al lange tijd lijdt. Dat is een verstoring van het evenwichtsorgaan, die hevige duizeligheid veroorzaakt. Eind vorig jaar moest Mette-Marit daardoor tal van afspraken afzeggen. Op de Noorse radio bekende ze even later: ‘Als ik mijn hoofd iets te snel omdraaide, was het alsof de hele wereld begon te bewegen. Ik begon te zweten en voelde me misselijk – ik dacht dat ik in de menopauze was terechtgekomen.’ De duizeligheid is de laatste in een lange rij kwalen waardoor Mette-Marit door de jaren heen werd getroffen. In 2000, vlak voor haar verloving met Haakon, kampte ze met een depressie.

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl