In zijn imposante televisiecarrière van bijna veertig jaar reisde Ivo Niehe (74) de hele wereld over om de grootste sterren te interviewen. Maar hij was altijd blij wanneer hij weer thuiskwam bij zijn vrouw Karin ter Kuile en hun kinderen Gijs, Tim en Anne.

Naar eigen zeggen hielden zij hem altijd met beide benen op de grond. Bang dat Ivo ooit oog zou hebben voor andere vrouwen, was zijn Karin nooit. Zij was en is nog altijd zijn grote liefde.

Article continues after the ad

'Dat is d'r!' 

‘Mijn vrouw was een volslagen vreemde voor me toen ik haar zag lopen in een hockeystadion,’ vertelde Ivo aan Margriet. ‘Tegen een van mijn beste vrienden, zei ik: Dat is d’r! Als hij niet had gereageerd met: Je durft er toch niet op af, was ik nu niet al 25 jaar gelukkig getrouwd. We hebben het allebei druk, maar genieten van onze momenten samen, al is het maar vijf minuten samen in de tuin zitten.’

Andere vrouw

Dat Ivo vorige week met regisseuse en programmamaakster Inge Teeuwen gesignaleerd werd op het terras van Brasserie Keyzer in Amsterdam-Zuid, doet Karin dan ook niets. Inge is een zeer gewaardeerde collega en vriendin van Ivo, die haar eerder ‘een onmisbare kracht’ bij zijn TV-Show noemde. En Karin gunt haar man waardevolle vriendschappen, ook al is het met een andere vrouw. Ze weet immers dat Ivo en zij al dertig jaar onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.