Wie kent Johnny de Mol (43) nou niet? Met media-magnaat John de Mol als vader, is ook zoon Johnny niet meer weg te denken uit de televisiewereld. Op zijn zesde kroop hij al achter het drumstel en de piano en rond zijn dertiende richtte hij de rockband 'Plain Habit' op. De Mol speelde daarna in verschillende films en presenteerde tal van programma's. We kennen 'm nu allemaal met kort haar, maar vroeger had Johnny een heel ander kapsel. Wij doken in de archieven voor een foto. Herken je hem nog?

Het onderstaande kiekje van Johnny de Mol is gemaakt op 12 oktober 2011. De presentator was aanwezig bij de première van Patatje Oorlog in de Westergasfabriek in Amsterdam. Zoals je ziet heeft de Mol hier een flinke hanekam. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Article continues after the ad

Start van carrière

Johnny de mol draait alweer een hele tijd mee in de showbizz-wereld. Met John de Mol als vader en Willeke Alberti als moeder kan dat natuurlijk ook niet anders. Na het behalen van zijn havo-diploma werkte de Mol al achter de schermen bij 'Het gevoel van', 'De Staatsloterijshow' en 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Bij de laatste productie werd hij uiteindelijk ook opnameleider.

In de spotlights

Vanaf het jaar 2000 verscheen de jonge Johnny ook vaak vóór de camera en stond hij steeds vaker in de spotlights. Zo speelde hij in 'GTST', 'Spangen', 'All Stars', COSTA!' en 'Bon Bini Beach'. Daarna presenteerde hij al snel zijn eigen programma op TMF: '100% Johnny'. Inmiddels heeft de 'alleskunner' ook programma's als 'Waar Is De Mol', 'Down Met Johnny' en 'Dancesing' op z'n naam staan.

Eigen talkshow

Een eigen talkshow kon natuurlijk ook niet ontbreken, dus in 2018 was daar 'HLF8'. Maar na de uitzending van 26 april 2022 legde de Mol zijn werkzaamheden neer voor het programma. Dit wegens omstandigheden in de privésfeer en beschuldigingen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Relaties

Op relatiegebied is de Mol ook al flink druk geweest. Zo heeft hij relaties gehad met Chantal Janzen, Bridget Maasland en Josje Huisman. In 2018 trouwde hij met voormalig KUS-zangeres Anouk van Schie. Samen hebben zij twee zonen.

Beeld: Brunopress, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.