Bakkertjes klaar, bakken maar! Binnenkort kunnen kinderen een duik nemen in de bloem en boter, want er komt een speciale versie van Heel Holland Bakt voor de kleintjes. 

Zo bevestigde de Omroep MAX-baas Jan Slagter maandag in RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Jonge bakkers

"We zijn bezig met een Heel Holland Bakt Kids. Het programma is zó populair onder kinderen. We scoren heel goed in de leeftijdsgroep van elf tot achttien jaar. Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk", zei hij.

Oma Janny

Naar verluidt bakt jurylid Janny van der Heijden heel graag met haar kleinkinderen, dus het zou logisch zijn als zij zich ook met de kinderversie gaat bemoeien, maar dat wilde Jan Slagter nog niet helemaal bevestigen. Het is niet bekend wanneer het programma op de buis verschijnt.

Drie vrouwen

Op dit moment kunnen we nog even genieten van de (mis)baksels van de drie overgebleven kandidaten van de 'gewone' versie. Aanstaande zondag is de finale te zien. Esther, Anouk of Jeanette wordt dan gekroond tot beste thuisbakker. Pauline kon afgelopen zondag haar potten en pannen inpakken.

Bekijk hieronder het moment waarop Jan Slagter het nieuws onthulde. Scroll naar 06:32 minuten. 

Beeld: Omroep Max | RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.